Apartament de două camere - bulevardul Ferdinand
Apartament de două camere - bulevardul Ferdinand
Un imobil situat în Constanța, pe bulevardul Ferdinand, constând într-un apartament format din două camere și dependințe, dreptul de coproprietate forțată și perpetuă în cotă de 1/100 este scos la licitație în cadrul dosarului de executare silită nr. 479/2022.

Apartamentul are o suprafață utilă măsurată de 47,1 metri pătrați, balcoane în suprafață măsurată de 12 metri pătrați, dreptul de coproprietate este asura părților comune din imobil, care prin natura sau destinația lor sunt în folosința comună a tuturor proprietarilor blocului. Totodată, imobilul constă și în dreptul de proprietate asupra terenului aferent apartamentului, în suprafață indiviză de metri pătrați.

Bunul imobil este scos la licitație la în urma cererii creditoarei R. R. F., reprezentată prin avocatul Costea Mirela, împotriva debitoarei M. (B.) C. D.

Prețul de pornire al licitației este de 248.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 7 iunie 2023de la ora 10:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică, situat în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 73.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.executarilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Mai multe utilaje care aparțin unei societăți inactive din Constanța sunt scoase la licitație de ANAF pentru peste 170.000 de lei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.