Teren agricol
Teren agricol
Un imobil situat în satul Piatra, din comuna Mihail Kogălniceanu, care constă în teren intravilan în suprafață de 12.481 de metri pătrați, din acte și din măsurători, dar și trei construcții este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 94/2015.

Dintre cele trei construcții, C1 și C2 reprezintă grajduri, iar C3 are destinația de rezervor de apă. Construcțiile se află într-o stare avansată de degradare.

Bunul imobil aparține debitorilor N.G. din Mihail Kogălniceanu și N. D. A. din Năvodari, iar cererea de executare silită a fost înaintată de creditoarea EUROBANK SA.

Imobilul a fost evaluat la prețul de 128.619,07 lei, însă licitația va porni de la suma de 96.464,30 de lei, respectiv 75% din prețul de evaluare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 23 mai 2023, de la ora 13:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Bogăție Silvia Laura, situat în Constanța, pe strada Sarmisegetusa nr. 42, la demisol.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un teren arabil de 10.000 de metri pătrați din Mihail Kogălniceanu este scos la licitație în urma unei executări silite

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.