În condițiile unei cerințe în creștere pe piața imobiliară și producătorii și furnizorii de mobilier încearcă să țină pasul cu tot ceea ce și-ar putea dori clienții atunci când vine vorba despre înfrumusețarea casei. Din dorința de a le oferi constănțenilor o alternativă la mobila de serie, dar și la calitate și preț fără concurență a luat naștere magazinul de mobilă din Constanța, KERA FURNITURE , situat pe strada I.G. Duca nr. 22.

În ultimul timp, cele mai multe persoane care se decid să își decoreze locuința, consideră că mobila la comandă este una dintre cele mai bune opțiuni. Acest tip de mobilier este soluția ideală pentru a folosi eficient spațiul unei camere, cu atât mai mult cu cât apartamentele sunt mici în raport cu necesitățile unei familii.

Primul avantaj al mobilei la comandă este faptul că aceasta se execută la dimensiunile și culorile dorite de fiecare client în parte. Mobila la comandă îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza în fiecare cameră, fie că vorbim despre bucătărie, mobilă de living sau de dormitor. Cu atât mai mult cu cât familia este numeroasă, mobila la comandă este alternativa perfectă.

Oricine trece pragul showroom-ului situat pe strada I.G. Duca poate remarca mobilierul bine lucrat, armonios conturat, de culori diverse și își poate deja imagina cum ar arăta locuința sa.

Având o experiență de peste 10 ani în domeniu, magazinul de mobilă la comandă KERA FURNITURE oferă celor interesați să-și redecoreze casa mobilier pentru dormitor, living, bucătărie, camere tineret, birouri, recepții din pal melaminat, mat sau lucios, mdf înfoliat sau vopsit, disponibil într-o varietate mare de culori. Pentru completarea amenajării casei, magazinul de mobilă pune la dispoziție o gamă variată de mese, scaune, canapele, saltele, electrocasnice, tapet, toate produse de firme specializate de renume internațional.

O echipă de specialiști în vânzări te poate ajuta să-ți găsești produsele potrivite propriei tale case, iar designerii îți pot contura, în funcție de cerințele tale, dar și de spațiul locuinței pe care doreștă să o modernizezi, casa mult visată.

La fabricarea mobilierului, KERA FURNITURE folosește materiale precum pal melaminat mat, pal melaminat lucios, mdf infoliat sau mdf vopsit, lemn masiv, sticlă sablată sau colorată, furnizate de mărci cu renume internațional precum Egger și Kronospan.

Accesoriile ce se folosesc pentru definitivarea mobilierului, cum ar fi balamale, coșurile joly, coloanele metalice, coșurile metalice de colț, coșurile de gunoi pe ușa sau în sertar, sertarele metalice simple sau cu silent system, mecanismele pentru ridicare sau pliere a ușilor sunt furnizate de asemenea de mărci precum Blum, Hafele sau Grass.

Magazinul KERA FURNITURE dispune și de un sistem de rate (fără dobândă) cu credit direct în magazin.

De asemenea, montajul și transportul de la magazinul de mobilă până la casa ce o va înfrumuseța este gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.