Resortul de 5 stele din inima Deltei Dunării, Lebada Luxury Resort and Spa, este în top 4 „Cele mai apreciate hoteluri din țară”. A fost nominalizat la categoria ”Hotelul Anului 2020”, premieră organizată în cadrul galei ”Horeca Awards”. De altfel, este și singurul hotel din Deltă care a obținut această nominalizare.

Deschis de aproximativ doi ani, resortul a reușit să seteze un trend ]n industria hotelieră de lux, acesta fiind de altfel și unul dintre obiective.

În plus, cel mai mare beneficiu adus rezervației naturale a fost acela că a creat noi locuri de muncă, a dezvoltat economia locală și a promovat Delta Dunării ca destinație pe care o poți vizita întregul an.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Este o adevărată bucurie să vezi că munca ta, munca unei întregi echipe, este răsplătită. Să fii în topul celor mai apreciate hoteluri din întrega țară este o realizare, dar, în același timp, este o responsabilitate și mai mare în a demonstra că poți da tonul industriei hoteliere de lux și din Delta Dunării! Suntem onorați! Mulțumim organizatorilor și felicitări tuturor participanților!”, a precizat Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa.

Familiile și tinerii preferă, mai nou, Delta Dunării

Conform statisticilor efectuate de resortul de 5 stele, anul acesta tinerii și familiile tinere au fost tot mai atrase de Delta Dunării. Vârsta medie a turistului de anul acesta a fost de 35 de ani. O creștere s-a observat și în ceea ce privește nopțile petrecute în hotel.

Serviciile, ospitalitatea angajaților și preparatele culinare au fost aspectele care i-au determinat pe turiști să își prelungească sejurul de vacanță.

Lebăda Luxury Resort & Spa este situat pe insula din inima Deltei Dunării, la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă. Resortul are o capacitate de cazare de până la 450 de oaspeți simultan. În acest moment sunt puse la dispoziția clienților 175 de camere: camere standard, camere duble, apartamente cu gradină proprie care pot ajunge până la o suprafață de 110 mp, bungalow-uri pe malul Dunării sau căsuțe în copac.

Hotelul are propria ”flotă”: în total 48 de ambarcațiuni (bărci pentru excursii/ transfer, catamarane, barci pentru pescuit). Iarna bărcile pentru excursii/ transfer sunt acoperite si încălzite. În plus, în resort există un SPA în interiorul hotelului și se construiește un altul nou, cu vedere la Dunăre; are 5 piscine; program de DETOX- unic în zonă; teren multifuncțional cu nocturnă; 4 terase și 3 restaurante; 3 săli de conferință; muzică live în fiecare seară.

Citește și:

(Video) Un proiect inedit, căsuțele în copaci, îi așteaptă pe turiști în 2021 în cadrul complexului Lebăda Luxury Resort&Spa din Crișan

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!