Pensie
Pensie
Directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, a anunțat, în direct, la Antena 3 CNN cum va afecta minivacanța din decembrie livrarea pensiilor.

Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, a anunțat că din data de 02 decembrie va începe livrarea pensiilor.

„Prima zi de livrare va fi pe data de 2 decembrie, vineri, și apoi vom intra într-un flux normal, în ziua de luni marți ș. a. m. d., până pe data de 15, ca în fiecare altă lună obișnuită.

Noi avem un termen de 10 zile în care să livrăm pensiile la toată lumea la nivel național, și o zi în plus sau un minus poate fi ușor acoperită. Practic, doar ziua de 1 decembrie este zi în care nu vom livra pensiile, urmând ca începând cu data de 2 decembrie să le livrăm în mod normal”, a declarat directorul Poştei Române.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Poșta Română are capacitatea să distribuie într-un timp relativ scurt tot ceea ce este necesar

De asemenea, acesta a anunțat, despre livrarea la timp a noilor taloane cu sumele compensatorii anunțate de executiv că Poșta Română nu a luat parte la discuțiile de la Guvern, dar are capacitatea să distribuie într-un timp relativ scurt tot ceea ce este necesar.

„Noi avem un calendar cu Casa de Pensii, cu Ministerul Muncii. În fiecare lună ne sunt livrați bani în trei tranșe. Prima tranșă, în procent de 50 % din suma totală, este virată cu câteva zile înainte de 1 ale lunii, ceea ce s-a întâmplat şi luna aceasta. Au fost banii deja livrați în conturile Poștei. După aceea, la o săptămână, primim 40 % și undeva pe 10 ale lunii, primim și restul de bani, indiferent de valoare, care sunt trimiși către pensionari. Pentru noi este aceeași muncă. Ne intră banii în cont, mergem la oamenii acasă și le ducem veniturile care se cuvin”, a adăugat Valentin Ştefan.

Sursa: www.antena3.ro

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Veste bună pentru pensionari! Pensiile cresc garantat din luna ianuarie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.