Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța
Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța

O delegație condusă de directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Bogdan – Ionuț Artagea a participat în perioada 4 – 7 iunie la evenimentul aviatic Connect Route Development Forum, o întâlnire importantă a operatorilor aerieni și a aeroporturilor din Europa. 

Desfășurat la Cagliari – Sardinia (Italia), ediția din acest an a adus laolaltă peste 600 de factori de decizie în domeniul aviației, inclusiv 65 de companii aeriene și 250 de aeroporturi.

Participarea la acest eveniment a fost importantă, atât din punct de vedere al informării referitor la obiectivele, prioritățile și schimbările ce se anunță în domeniul aviației, inclusiv noile tehnologii apărute, cât, mai ales, în ceea ce privește discuțiile cu operatorii aerieni și reprezentanții aeroporturilor din Europa, în scopul stabilirii de noi conexiuni.

În cadrul întâlnirilor prestabilite cu operatorii aerieni, delegația Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța – din care au mai făcut parte director economic Horia – Mihail Acatrinei, Laurențiu Oprescu și Enache Nancu – a dus discuțiile la o finalitate relevantă pentru deschiderea ori redeschiderea unor rute în perioada 2019 – 2020.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dintre acestea, menționăm întâlnirile cu reprezentanții Aeroportului Bergamo – în care s-a discutat referitor la reintroducerea cursei Milano – Constanţa, având în vedere cererile pasagerilor pentru acestă destinație și cu reprezentanții Aeroportului Memmingen, un subiect de mare interes reprezentându-l cursa Munchen – Constanța.

Discuții avansate s-au purtat cu două companii aeriene importante care și-au manifestat interesul pentru deschiderea de noi rute în anul 2020.

De asemenea, în cadrul întâlnirilor au fost prezentate demersurile întreprinse pentru dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.