Ion Grecu
Ion Grecu
Un teren agricol, în suprafață de 2.791 de metri pătrați este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 28972998 și aparține societății BĂLCESCU WIND FARM SA.

Bunul imobil este înregistrat în cartea funciară nr. 101202 și este situat în comuna Târgușor, tarla 115, parcela A 461/16/3/2. Acesta este destinat exploatării agricole. Prețul de pornire este de 7.960 de lei.

Bunul este grevat de sarcini reale și privilegii în favoarea AJFP Constanța.

Sarcini reale și privilegii
Sarcini reale și privilegii

Licitația se va desfășura în data de 17 februarie 2023, de la ora 13:30, în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 312A.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cele ce urmează puteți consulta integral publicația de vânzare de pe ANAF:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 4 februarie 2023, BĂLCESCU WIND FARM SA a fost fondată în data de 8 august 2011 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Medgidiei 2B, ap. bir. 1.

Obiectul principal de activitate al societății este „producția de energie electrică„. Firma este administrată de Grecu Ion care este și beneficiar.

Asociații societății sunt Grecu Ion și Rusu Adrian Marius.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, dar și în 2020, firma a raportat cifra de afaceri zero, zero angajați și zero profit.

Cifră de afaceri BĂLCESCU WIND FARM SA
Cifră de afaceri BĂLCESCU WIND FARM SA
Cine este Ion Grecu

Ion Grecu a fost desemnat în funcția de administrator al societății BĂLCESCU WIND FARM SA prin hotărârea nr. 1/18.02.2022 ca urmare a demisiei fostului administrator – Udrescu Laurențiu.

Ion Grecu este totodată, și administrator al societății ELCOMEX NUTRIEL SRL, firmă care are ca obiect de activitate „fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă”.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 4 februarie 2023, de-a lungul anilor societatea a raportat zero cifră de afaceri și zero angajați.

Cifră de afaceri ELCOMEX NUTRIEL SRL
Cifră de afaceri ELCOMEX NUTRIEL SRL

Ion Grecu este asociat alături de Grecu Camelia al societății ELCOMEX IEA SA. Această firmă este administrată de Pleșca Ioan, însă beneficiari sunt tot cei doi asociați.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 4 februarie 2023, în anul 2021 societatea ELCOMEX IEA SA a raportat o cifră de afaceri de 19.420.552 de lei și 210 angajați.

Cifră de afaceri ELCOMEX IEA SA
Cifră de afaceri ELCOMEX IEA SA

Foto:www.pixabay.com; www.capital.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.