Stație carburanți
Stație carburanți
O firmă din Mihail Kogălniceanu care vrea să amenajeze o stație de carburanți în orașul Năvodari nu trebuie să efectueze mai întâi evaluarea impactului asupra mediului, a transmis APM Constanța după luarea deciziei etapei de încadrare.

Proiectul pe care SC Prota Oil Trading SRL vrea să îl realizeze pe raza orașului Năvodari vizează, pe lângă construirea propriu-zisă a stației de distribuție carburanți, și realizarea unui bazin vidanjabil și a împrejmuirii terenului.

Proiectul se va realiza pe bulevardul Năvodari, parcela A433/1/7, lot 2/1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Comentariile, observaţiile sau propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.05.2023.

Investitorul are sediul în comuna Mihail Kogălniceanu, strada Daciei 6A, camera 3și are ca obiect de activitate „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate”.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 2 mai 2023, firma a fost înființată în 2002, însă de atunci nu a avut niciun fel de activitate. Doar în 2021 a raportat datorii de 1.000.000 de lei.

Societatea are doi asociați, Cartali Gheorghe și Gîrbă Marilena Aura, ambii fiind și administratori. Pe cei doi îi mai regăsim și în GRG WATER PROD SRL, societate înființată în 2010 care are ca obiect de activitate „Producția de băuturi răcoritoare nealcoolice; producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate”. 

La fel ca și SC Prota Oil Trading SRL, timp de 10 ani firma nu a avut activitate. Doar în 2021 a raportat o cifră de afaceri de 4.915.410 lei, un profit de 3.257.223 lei și datorii de 5.663.068 lei.

GRG WATER PROD SRL
GRG WATER PROD SRL
Investiții și în imobiliare

Prin GRG Water Prod SRL, Cartali Gheorghe construiește un bloc în apropierea Promenadei Năvodari.

Imobilul va fi situat pe strada Promenada Năvodari cu acces din alee de acces, lot 70/1, din zona Mamaia Nord, orașul Năvodari. Imobilul propus va avea un regim de înălțime de D+P+4Etaje, cu funcțiunea de locuințe cu spațiu comercial la parter.

Totodată, pe cei doi îi mai regăsim și în SC PROTA OIL TRADING SRL, o firmă înființată de asemenea în 2002, cu obiect de activitate „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate”, de asemenea inactivă.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Firmă din Mihail Kogălniceanu ridică un bloc de 4 etaje în Mamaia. Cine este investitorul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.