Garsonieră din KM5 scoasă la licitație
Garsonieră din KM5 scoasă la licitație
Un imobil situat în municipiul Constanța, pe Aleea Micșunelelor, respectiv o garsonieră compusă din o cameră și dependințe, precum și dreptul de folosință asupra părților componente ale imobilului care prin natura și destinația lor sunt în folosință comună, dar și terenul aferent este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 264/S/2022.

Garsoniera are o suprafață măsurată de 33,03 metri pătrați, iar terenul aferent imobilului are o suprafață indiviză de 12,30 de metri pătrați. Numărul cadastral al imobilului este 850-C1/A-UM2 și este înscris în Cartea Funciară nr. 213502-C1-U8 Constanța, fiind proprietatea debitoarei B.N.E.

Prețul de pornire al licitației este de 135.660,50 de lei, preț redus cu 25% din prețul inițial de 182.214 lei, sumă ce a reprezintă valoarea imobilului potrivit raportului de expertiză întocmit de expertul tehnic Vlad Poenaru din cadrul Conadi Valutions SRL.

Imobilul este grevat de ipoteca în favoarea creditoarei Bank Leumi Romania SA, precum și de interdicția de înstrăinare, grevare, închiriere, dezmembrare, alipire, construire, restructurare, demolare și amenajare și intabulată la OCPI Constanța – BCPI Constanța. Totodată, imobilul este grevat și de ipoteca legală în favoarea Asociației de Proprietari 511, dar și de somația de urmărire silită imobiliară emisă în data de 27 iunie 2022, în dosarul de executare silită nr. 264/S/2022 de BEJ Stoica-Constantin Adrian.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 13 aprilie 2023, de la ora 10:00 și va avea loc la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Adrian Stoica Constantin, situat în Constanța, pe strada George Enescu nr. 15, la etajul 1, apartamentul 4.

În cele ce urmează puteți consulta integral publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: www.executarilicitatii.ro

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

EXECUTARE SILITĂ: O garsonieră din Km 5 este scoasă la vânzare cu un preț de pornire redus

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.