Excavator lucrări de constructie
UCG CONSTRUCȚII ECOLOGICE S.R.L. intenționează să amenajeze pe raza orașului Ovidiu, în satul Culea o stație de sortare – platformă betonată și construcții anexe, împrejmuire și organizare de șantier” în intravilanul satului Culmea. În acest sens a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea de emitere a acordului de mediu. 

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23 şi la sediul UCG CONSTRUCȚII ECOLOGICE S.R.L. prin reprezentantul Uda Constantin, cu adresa municipiul Constanța, str. Ionel Teodoreanu, nr. 32.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competențe pentru protecţia mediului Constanța.

Potrivit datelor publicate pe site ul  , SC UCG Construcții Ecologice SRL este prima firmă autorizată din județul Constanța în colectarea, sortarea, reciclarea și depozitarea deșeurilor inerte.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 15 ianuarie 2022, UCG CONSTRUCȚII ECOLOGICE S.R.L. a fost înființată în anul 2017, are sediul în Constanța și în 2021 a raportat o cifră de afaceri de 5 667 945 și 14 angajați:

UCG CONSTRUCȚII ECOLOGICE S.R.L.
UCG CONSTRUCȚII ECOLOGICE S.R.L.

Firma are ca obiect de activitate „Extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei”.

Firma este deținută de Uda Constantin (50%) și Ștefan Monica (50%).

Uda Constantin este și administratorul firmei. Pe omul de afaceri îl mai regăsim, tot în calitatea de administrator în SC Imobiliaria Tomis SRL, firmă deținută de Stere Uda care, în urmă cu câteva luni, a primit de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța ok-ul cu privire la desființarea imobilelor din Faleză Nord pentru construirea unui imobil de servicii-alimentație publică, comerț și birouri. Imobilul ce se desființează se află în zona Pieței Filipescu.

Casa aflată pe strada Pescăruș nr. 41 A care va fi demolat este o casă veche, situată lângă un imobil care se află în construcție.

SC Imobiliaria Tomis SRL are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 238 și a fost înființată în 2018.

Asociat unic este Stere Uda, iar administratori sunt Stere Uda și Constantin Uda.

Strada Pescăruș nr. 41 A Constanța - Imobil ce va fi demolat de Imobiliaria Tomis SRL
Strada Pescăruș nr. 41 A Constanța – Imobil ce va fi demolat de Imobiliaria Tomis SRL

Uda Constantin deține și PRO AGRO QUANTUM SRL, firmă care are ca obiect „Creșterea păsărilor” și care a fost înființată în 2017, dar care, în ultimii doi ani nu a raportat activitate.

PRO AGRO QUANTUM SRL
PRO AGRO QUANTUM SRL

În 2020, Constantin Uda declara, pentru Ziarul Financiar că vrea să pună pe picioare propriul business în do­meniul agroalimentar, investind 7,4 milioane de lei într-o fermă de creştere a puilor în sistem intensiv lângă localitatea Ovidiu.

„Ne apucăm de con­strucţie în ur­mătoarea perioa­dă, într-o lună-două. Vom construi trei hale, iar fiecare va avea o capa­ci­tate de 18.800 de pă­sări, în total vom creşte 56.400 de pui pe serie.

Îmi doresc ca anul vi­itor să îi dau dru­mul, trebuie să pro­ducem în ţară, să avem marfă românească şi să creăm locuri de muncă“, spunea Con­stan­tin Uda, administratorul companiei Pro Agro Quantum, într-o declarație pentru Ziarul Financiar din 6 februarie 2020.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

(FOTO) De la fabricarea betoanelor la imobiliare: Stere Uda demolează construcțiile din Faleză Nord ca să construiască un imobil

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.