Portul Constanța
Portul Constanța
La finalul conferinței de presă de la sediul CN Administrației Porturilor Maritime SA Constanța, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a avut un mesaj pentru operatorii din Portul Constanța, care s-au „obișnuit, de 30 de ani, să nu plătească niciun leu pe utilități”.

„După Timișoara, la Constanța am venit cel mai des de când sunt ministru. Perioada romantică, aceea de El Dorado din Portul Constanța, se cam încheie. Au fost mai multe controale ale corpului de control al Primului Ministru și ale ministerului. La final s-au făcut și câteva plângeri penale. Nu mă sperie unii sau alții din Portul Constanța, care cred că vor continua să facă afaceri fără să plătească apa, curentul electric sau chiria pe danele pe care le folosesc.

Unii operatori de bună credință și-au făcut datoria, au achitat toate aceste utilități, dar mai sunt alții care se gândesc că, dacă tot nu au plătit timp de 30 de ani, nu o vor face, în continuare. Le spun atât: S-a terminat perioada romantică!”

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

GSP Offshore SRL, firma lui Valentin Gabriel Comănescu, a scăpat de insolvență: Ce au decis judecătorii Tribunalului Constanța

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.