Euro
Euro
Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat că statul urmează să acorde noi vouchere pentru români, de la 1 septembrie, în premieră, la Antena 3 CNN.

Astfel, ministrul anunță că sunt 400 de milioane de euro care ar urma să fie acordați sub formă de vouchere, pentru stimularea instalării panourilor fotovoltaice și a sistemelor de stocare a energiei aferente pentru clădirile rezidențiale care aparțin persoanelor fizice.

”Sunt 400 de milioane de euro care ar urma să fie acordate sub formă de vouchere pentru energie verde la gospodăriile populației. Noi aici avem în vedere de la panouri solare, pompe de căldură, sisteme de stocare pe bază de baterii. Propunerea noastră este că aceste tipuri de vouchere să aibă o valoare de 25.000 de lei, care se vor acorda proprietarilor de locuințe. Noi sperăm că, dacă trecem cu bine de discuțiile cu Comisia Europeană, din septembrie să putem să acordăm aceste vouchere care sunt destul de așteptate de către oameni. 400 de milioane de euro sunt banii pe care îi avem în vedere”, a explicat Marcel Boloș, potrivit Antena 3 CNN.

Sursa: www.antena3.ro

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Citește și:

Românii ar putea primi noi vouchere! Vezi despre ce categorie este vorba

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.