THR Marea Neagră
THR Marea Neagră
Consiliul de Administrație al societății Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră convoacă Adunarea Generală a Acționarilor, în data de 28 aprilie 2023, de la ora 9:30, la sediul societății.

Pe ordinea de zi se regăsesc proiecte precum: alegerea secretariatului de ședință, prezentarea, dezbaterea și aprobarea situațiilor financiare individuale aferente exercițiului financiar 2022, aprobarea descărcării de gestiune a membrilor CA-ului și a conducerii executive pentru activitatea desfășurată în anul 2022.

De asemenea, acționarii vor supune aprobării și bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2023, precum și Programul de investiții pentru acest an, dar și Raportul de renumerare pentru anul 2022.

Ce proiecte vor discuta acționarii societății:
  1. Alegerea secretariatului de ședința format dintr-o persoană – Costina Zaberca, cu datele de identificare disponibile la sediul societății, însărcinat cu verificarea prezenței acționarilor, îndeplinirea formalităților cerute de lege și actul constitutiv pentru ținerea adunării generale, numărarea voturilor exprimate în cadrul ședinței adunării generale și întocmirea procesului-verbal de ședința.
  2. Prezentarea, dezbaterea și aprobarea situațiilor financiare individuale aferente exercițiului financiar 2022, pe baza rapoartelor prezentate de Consiliul de Administrație și  auditorul financiar.
  3. Aprobarea descărcării de gestiune a membrilor Consiliului de Administrație și a conducerii executive, pentru activitatea desfășurată în anul 2022.
  4. Aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2023, precum și a Programului de investiții pentru anul 2023.
  5. Aprobarea Raportului de remunerare pentru anul 2022.
  6. Ratificarea condițiilor de închiriere a Complexului turistic Hora din stațiunea Saturn, atribuit Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.
  7. Desemnarea persoanei împuternicite să efectueze formele de publicitate legală pentru ducerea la îndeplinire a hotărârilor adoptate.

Potrivit datelor furnizate de www.bvb.ro, în data de 31 decembrie 2022 acționariatul societății THR Marea Neagră SA este format atât din persoane fizice, cât și din persoane juridice. Acționar majoritar este Transilvania Investments Alliance SA, deținând 78,79% din acțiuni:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acționariat THR Marea Neagră
Acționariat THR Marea Neagră

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 23 martie 2023, societatea Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagră SA a fost fondată în data de 5 martie 1991 și are ca obiect principal de activitate „hoteluri și alte facilități de cazare similare”.

Firma este administrată de Busu CristianIchim MihaelaVătuiu Mihăiță GianiGavril Stelian și Marin Șerban Valentin.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, THR Marea Neagră SA a raportat o cifră de afaceri de 45.893.102 lei și 272 de angajați.

Cifră de afaceri THR Marea Neagră
Cifră de afaceri THR Marea Neagră

Foto: Facebook

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ordine de zi suplimentată! Vezi ce proiecte vor discuta acționarii societății THR Marea Neagră SA

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.