Bătrâni
Bătrâni
BRAVIMED BRAGA S.R.L. a întreprins demersuri pentru elaborarea unui PUZ în vederea reglementării unui teren pe care se va amenaja un centru rezidențial, balneo-turistic și un cămin de zi pentru vârstnici destinat unor funcțiuni mixte în comuna Cumpăna. Obiectivul va fi realizate pe un teren situat pe strada Dealul Spirii nr. 2B. Investitorul mai deține în localitate un Centru de îngrijiri paliative.

Potrivit deciziei de încadrare nr. 49 din 18.05.2023, luate în cadrul sedinţei Comitetului Special constituit la nivelul județului Constanța, pentru realizarea proiectului nu este nevoie de efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Pe terenul care a generat PUZ-ul, în suprafață de 3.488 mp, situat în sud estul comunei Cumpăna, se dorește construirea unui imobil cu funcțiunea de centru rezidențial pentru persoane vârstnice și funcțiuni conexe.

Centrul pentru persoane vârstnice va fi amenajat pe o suprafață de 749 mp, aleile pietonale vor ocupa 603,99 mp, spațiile verzi – 1661,08  mp, iar aleile carosabile 37,24 mp.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firma care se va ocupa de amenajarea acestui centru pentru persoane vârstnice are sediul în Cumpăna, pe strada Monumentului nr. 54I, a fost înființată în 2018 și o are ca unic acționar și administrator pe Victoria Braga. Firma are ca obiect „Alte activități referitoare la sănătatea umană”.

În 2021 firma a raportat o cifră de afaceri de 360 000 lei și un angajat.

Bravimed Braga SRL
Bravimed Braga SRL

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Planuri pentru construirea unui cămin rezidențial pentru bătrâni, la Cumpăna. Proiectul ajunge la peste 5 milioane de euro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.