Nouă Compania de retail Lidl continuă să se extindă în România și va mai deschide două două noi unități pe dată de 14 mai: unul în orașul Năvodari, județul Constanța, și celălalt în localitatea Moșnița Nouă, județul Timiș, informează firma prin intermediul unui comunicat.

În ambele magazine noi deschise se vor aplică măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de Lidl în toată rețeaua din România, prioritatea pentru firma fiind sănătatea și siguranță angajaților săi și a clienților. Compania le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor. Noul magazin Lidl din Năvodari este situat pe Str. D10, Nr. 1.

Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe.

Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și aproximativ 120 de locuri de parcare.

În parcările celor două magazine se va află câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan. În plus, majoritatea locurilor din parcarea magazinului din Năvodari sunt echipate cu parasolare, se specifică în comunicatul transmis de companie.

Citește și:

Înșelătorie pe Whatsapp cu vouchere de cumpărături la magazinele Lidl și Adidas

LIDL scoate de la vânzare produsele de plastic de unică folosinţă

Un celebru produs românesc se întoarce în supermarketuri. A ajuns deja la Lidl