Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Povestea de success a dezvoltatorului imbobiliar Solid House continuă, cu un nou ansamblu Rezidențial “Solid Residence Jadului” care se va concretiza în zona Campus din municipiul Constanța.  

Noul proiect marca Solid House, care are termen de finalizare luna decembrie 2021, reușește să îmbine cele mai înalte standarde de calitate, modernitate și confortul unei locuite bine gândite  într-un cadru natural, ferit de aglomerația orașului.

Totodată, veți avea una dintre cele mai frumoase panorame asupra Lacului Siutghiol.

“Este un proiect în care credem cu desăvârșire și investim în el pasiune, experiență și tehnologii de ultima generație: pentru că  VOI clienții noștri, cei care îl veți numi “Acasă”, să fiți mulțumiți de rezultatul final”, transmit reprezentanții companiei.

Solid Residence Jadului zona Campus este proiectat și construit cu imensă responsabilitate, atenție deosebită la detalii și finisaje de cea mai bună calitate, în cadrul unei frumoase oaze luxuriante, chiar pe malul lacului Siutghiol, foarte aproape de de plajă.

Gândit pentru satisfacerea celor mai exigențe cerințe, Solid Residence Jadului zona Campus reprezintă cea mai bună opțiune de viitor, atât că locuința familială cât și că investiție imobiliară, fiind aproape atât de oraș cât și de cea mai luxoasă stațiune de pe litoralul nostru – Mamaia.

Ansamblul va avea un regim de înălțime parter + 3 etaje, conține studiouri, garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, complet finisate “La Cheie” cu gresie, parchet, faianță  la alegere clienților, uși de interior – la alegere, tâmplărie PVC, băi complet mobilate și utilate, centrală de gaze și calorifere puse în funcțiune și toate instalațiile deja funcționale.

La fel ca la celelalte proiecte dezvoltate de Solid House, ansamblul residențial va avea circuit închis, cu acces restricționat doar pentru locatari, pază și monitorizare video.

Parcarea automobilele se va face în parcarea subterană, accesul efectuându-se cu barieră automatizată.

Citește și:

SOLID HOUSE oferă cadouri la alegere celor care achiziționează un apartament în luna iunie