Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ministrul Finannțelor Eugen Teodorovii a anunțat, luni, că Guvernul nu va face o rectificare bugetară la sfârșitul săptămânii ci că va fi o hotărâre de Guvern prin care se vor aloca primăriilor 1,4 miliarde de lei. Rectificarea bugetară de toamnă va apărea la finele lunii noiembrie.

“Nu vom discuta vineri o rectificare de buget ci este vorba de o rectificare prin H prin care alocăm 1,4 mld. lei pentru UAT-uri (n.red. – unități administrativ teritoriale ). Suma alocată acoperă o mare parte din cheltuielile de funcționare ale primăriilor, salarii, cheltuieli sociale, precum și o parte din achizițiile de bunuri și servicii”, a declarat Teodorovici la Senat.

Ministrul Finanțelor a mai spus că banii, prevăzuți în OUG de rectificare a bugetului din august vor fi dați unităților administrativ-teritoriale (UAT) indiferent de rezultatul moțiunii de joi ia sumele vor fi distribuite transparent.

Teodorovici a spus că ministerul pe care îl conduce lucrează atât la bugetul penru anul viitor, cât și la rectificarea bugetară de toamnă, care ar urrma să apară la finele lunii noiembrie.