Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Crișan, un sat pescăresc situat în inima Deltei, pe cel mai circulat canal navigabil, Sulina, a cunoscut, în ultimii ani, o dezvoltare frumoasă în ceea ce privește infrastructura pentru turism. Una dintre destinațiile de cazare redate circuitului turistic este Lebăda Luxury Resort & Spa, o locație care oferă condiții de cazare de patru și cinci stele. Vedetele acestei veri, când distanțarea socială a fost o prioritate pentru turiști, au fost bungalourile cu terasă privată cu vedere la Dunăre.

Lebăda Luxury Resort & Spa este una din cele mai frumoase locații de lux din Delta Dunării, și care se întinde pe un domeniu de aproximativ 5700 de metri pătrați.

Piscina exterioară, bungalourile și cherhanaua sunt noutățile acestui sezon care se prelungește târziu în toamnă, ne spune Beniamin Crăciun, General Manager Lebăda Luxury Resort & Spa.

Lebăda Luxury Resort & Spa oferă turiștilor o varietate de camere în cadrul hotelului sau în bungalourile amenajate în această vară, un total de 156 de camere de cazare.

Bungalourile sunt cele mai noi unități de cazare în cadrul resortului. Condițiile sunt de patru și cinci stele, au terasă privată cu vedere la Dunăre.

“Avem activități în centrul spa, piscina exterioară, piscină interioară, oferim programe de tratament detox, sală de fitness, saune, două camere de tratament, cu colegii noștri care fac masaje, colegi din Filipine sau Sri Lanka”, a mai spus General Managerul Lebăda Luxury Resort & Spa.

În resortul de lux veți găsi două restaurante principale, unul oferind bucătărie modernă, internațională, iar celălalt, inaugurat în acest an, cu specific de cherhana, preparatele din pește fiind vedetele din meniu, totul stropit cu soiuri deosebite de vinuri.

Cei care doresc să urmeze o cură de detoxifiere au la dispoziție programe personalizate și personal profesionist pus la dispoziție în cadrul Lebăda Luxury Resort & Spa.

Lebăda Luxury Resort & Spa este o destinație ideală pentru familii, familii tinere cu copii, dar și pentru tinerii care vor să exploreze pentru prima oară Delta Dunării”. Copiii au la dispoziție un generos spațiu de joacă.

Lebăda Luxury Resort & Spa poate reprezenta o alegere ideală pentru o vacanță perfectă, în condiții de ecoturism, Delta Dunării fiind una dintre cele mai sigure destinații turistice ale României, în special în această perioadă complicată.

Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării, în colaborare cu Consiliul Judeţean Tulcea, a organizat, în perioada 4-7 august, infotrip-ul „Ecoturismul în cea mai sigură destinaţie turistică – Delta Dunării”, pentru a promova turismul deltaic, cu accent pe ecoturism, traseele de caiac-canoe sau canotci şi gastronomia specifică zonei.

Citește și:

(Video) Cătălin Țibuleac (AMDTDD): “Delta Dunării a reușit să devină una dintre cele mai căutate destinații de vacanță, înregistrând o creștere între 15%-52% față de aceeași perioadă a anului trecut””

(Foto) Plimbare pe canalele din Delta Dunării. Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD: “Turismul deltaic asigură distanțarea socială”

(Video) Pescuit, preparate din pește și multă liniște. Bungalourile de la Lunca, o destinație ecoturistică mult așteptată