Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Zen Residence își dorește să vină în întâmpinarea clienților săi cu oferte avantajoase pentru locuința visată, demarând în acest sens un proiect imobiliar la ieșirea din Constanța, aproape de numeroase puncte de interes precum Centrul Comercial TOM, stațiunea Mamaia, Vivo Mall, City Park Mall și lacul Siutghiol.

Pentru că spațiul verde este important pentru generațiile de astăzi, dezvoltatorul imobiliar a pregătit un proiect de peisagistică care se va întinde pe o suprafață de 10.000 mp. Viitorii locatari ai ansamblului vor avea la dispoziție locuri de joacă pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole, băncuțe, chiar și un iaz ornamental.

“Lucrăm responsabil de aceea alegem cele mai durabile materiale de construcții. Blocul va fi realizat din cărămidă. Știm cât este de importantă intimitatea și am ales să izolăm fonic fiecare apartament, deci la Zen Residence gălăgia produsă de vecini va fi istorie.

Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o paletă variată de nuanțe pentru gresie, faianță și parchet, iar pentru că confortul clienților noștrii contează, am optat pentru cele mai bune produse pentru instalații și obiecte sanitare”, ne-au declarat reprezentanții ZEN Residence.

În era autoturismelor știm cât este de dificil să găsești un loc de parcare.

Zen Residence vine cu cele mai bune soluții pentru parcări atât interioare, care se află la demisol, cât și exterioare.

GRAFF PINK ESTATE SRL este o marcă rezultată în urmă colaborării între Black Sea Estate și Keleșoglu Holding, două firme ce au în portofoliu proiecte imobiliare de succes.