Imagini dezolante apar după ce o explozie masivă a zguduit capitală Libanului, Beirut, în seara de marți. Sute de oameni sunt răniți, au membre fracturate sau sunt acoperiți de fragmente de cioburi și sticlă, iar alte zeci, cel puțin, au murit. Beirut arată acum ca un oraș după război.
Beirut, ”oraş sinistrat”, anunţă Consiliul Suprem de Apărare.Sunt cel puţin 73 de morţi şi 3.700 de răniţi.

Primele imagini cu explozia masivă care a avut loc în Beirut au apărut pe rețelele sociale – în formă de ciupercă, norul rezultat în urma exploziei a părut că trimite o undă de șoc în tot orașul. În urma exploziei, sute de oameni au ajuns la spital cu răni severe.

Explozia de marți din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5, a calculat Observatorul Seismologic din Iordania, potrivit Al Jazeera.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

 

Explozia din Beirut de marți seară a fost atât de puternică, încât s-a resimțit la 240 de kilometri, până în Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut că este vorba de un cutremur
Sute de oameni au fost spitalizați în capitala libaneză, iar autoritățile se tem că numărul morților este uriaș după exploziile care au zguduit Beirutul. Camerele de urgență ale spitalelor sunt deja pline de oameni răniți, iar unul dintre spitalele mari din oraș nu mai poate primi noi pacienți din cauza supraaglomerării dar și pentru că explozia a afectat o parte a clădirii.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!