Dimitri Medvedev
Dimitri Medvedev
Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a avertizat NATO să nu pună la dispoziţia Ucrainei avioane de luptă ori să le asigure întreţinerea în Polonia, spunând că acest lucru ar fi echivalent cu intrarea în război împotriva Rusiei, informează Agerpres.

Declaraţiile vicepreşedintelui Consiliului de Securitate al Rusiei au fost făcute într-o postare pe Telegram care abundă de insulte şi calomnii la adresa ucrainenilor şi a statelor NATO. „Iată cum stau lucrurile astăzi: Instructorii canadieni şi germani din UE îi învaţă deja pe ucigaşii ucraineni cum să folosească (tancurile n.r.) Leopard.

Dacă ne imaginăm că avioanele NATO care vor fi livrate în viitor vor fi întreţinute de armata lor pe teritoriul Poloniei, singura posibilitate, dat fiind starea deplorabilă a industriei apărării din Rusia Mică (termen folosit de ruşi pentru vestul Ucrainei – n.r.), acest lucru va fi o intrare directă a Atlantiştilor (NATO – n.r) în război împotriva Rusiei, cu toate consecinţele care decurg din acest lucru”, a scris Medvedev.

„Oricine decide livrarea (şi repararea) unor astfel de echipamente sau mijloace de distrugere, precum şi mercenarii şi instructorii militari străini, vor trebui să fie consideraţi o ţintă militară legitimă”, a adăugat el.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Dmitri Medvedev: ”Livrările de arme către Kiev riscă să conducă la o catastrofă nucleară globală”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.