Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Urnele s-au închis în Republica Moldova în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Potrivit rezultatelor preliminare a after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog.md și Institutul de Politici Publice rezultatele ar fi astfel: Maia Sandu – 54,5%, Igor Dodon – 45,3%.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Astfel, potrivit datelor obținute până la ora 20:00, cu o oră înainte de închiderea urnelor, 54,7 la sută dintre alegători au declarat că au votat cu Maia Sandu, în timp ce 45,3 la sută cu actualul președinte Igor Dodon.

Sondajul nu a fost efectuat și în rândul alegătorilor din diaspora, ci numai în Republica Moldova, fără Transnistria. Duminică, în diaspora s-au format cozi mari la vot. Reamintim că în turul I al alegerilor prezidențiale, votul din Republica Moldova a fost câștigat de Igor Dodon, dar după numărarea voturilor din diaspora Maia Sandu s-a clasat în fruntea scrutinului, la o diferență de peste 3 procente de Igor Dodon.

„Putem afirma cu destul de multă încredere că Maia Sandu a câștigat aceste alegeri”, a spus președintele WatchDog, Valeriu Pașa.

After-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog.md și Institutul de Politici Publice are o marjă de eroare de 2,2 la sută. În cadrul sondajul telefonic au fost contactate 2904 persoane care votaseră deja, iar rata celor care au refuzat să răspundă a fost destul de mare, de aproape 28 la sută. 1983 persoane au răspuns la întrebările din sondaj.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar