Alb, auriu, roșu, acestea au fost nuanțele preferate de Melania Trump pentru Crăciun 2020 de la Casa Albă. Decorațiunile pentru Crăciunul din acest an au drept temă „America cea frumoasă”.

Voluntari din toate colțurile țării au venit să-i dea o mână de ajutor Primei Doamne, Melania Trump, în decorarea Casei Albe. Melania a însoțit carele care au transportat brazii de Crăciun, a fost alături de voluntarii care au împodobit camerele istorice și culoarele din Casa Albă și apoi a prezentat rezultatul final pe contul personal de Twitter.

Globulețe trimise de copii de pe tot teritoriul SUA, construcții miniaturale care să ilustreze tema aleasă de prima doamnă pentru Crăciunul 2020 – ‘America cea frumoasă’ – și tradiționalul brad din Aripa de Est, decorat cu albastru, culoarea perseverenței și a dreptății, dedicat eroilor Americii.

Prima Doamnă a Americii a supravegheat decorațiunile de sărbătoare la Casa Alba încă din 1961, când Jacqueline Kennedy s-a ocupat personal de ornamentele care au fost instalate în brazi sau în interiorul reședinței prezidențiale.

Într-un videoclip de un minut postat pe Twitter luni, Melania Trump a dezvăluit tema din acest an, „America cea frumoasa”, pe care a transpus-o prin brazi verzi decorați cu ornamente roșii, aurii și argintii și cu lumini albe, un stil tradițional, scrie nytimes.com.

În acest an, au fost montate 106 coronițe de flori, 62 de brazi și peste 1.200 de ghirlande.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar