Bianca, o tânără mămică în vârstă de doar 26 de ani, a fost găsită moartă într-un buncăr într-o zonă împădurită de lângă Oranienburg, landul Brandenburg, Germania.

Tânăra a fost văzută ultima dată pe bicicletă, joi, la gara din Oranienburg. Potrivit procuraturii publice, anchetatorii au găsit bicicleta ei la aproximativ 50 – 100 de metri de amplasarea cadavrului în pădure, relatează stiridiaspora.ro.

Este posibil ca victima să fi fost ucisă în apropierea buncărului, sau chiar în buncăr.

Cu 14 câini de căutare, poliția a declarat că a căutat-o ​​pe femeie sâmbătă după ce un membru al familiei a declarat-o dispărută. Până în prezent, nu există nicio urmă de criminal.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Poliția a cerut ajutorul martorilor care au văzut-o pe Bianca după dispariția ei și oamenilor care au observat ceva în apropierea buncărului. Cei care pot furniza informații sunt rugați să se prezinte la secția de poliție Oranienburg sau la orice altă secție de poliție.

Câțiva cetățeni descoperiseră luni seara trupul femeii și au alertat poliția. Marți, poliția a anunțat că femeia moartă este Bianca, cea care a fost dată dispărută de familie.

Bianca s-a întâlnit cu niște colegi și a dispărut

Ultima imagine cu Bianca a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din gara Oranienburg. Tânăra își împingea bicicleta cu scaunul pentru copil pentru fiul ei Luca, în vârstă de 5 ani. Puțin mai târziu probabil că era deja moartă.

Bianca a venit de la Berlin și s-a întâlnit cu prietenii acolo în acea dimineață. În coșul pentru bicicletă avea o geantă de mână roz.

Se întâlnește cu colegii la gara Oranienburg. Asta este în jurul orei 13:00 joi, 15 iulie. Doar două ore mai târziu, are o întâlnire cu colegii săi. „Ne vedem curând!”, le-a spus Bianca și s-a îndepărtat pe poteca pădurii, acestea fiind ultimele cuvinte pe care prietenii le-au de la ea.

O oră mai târziu, Bianca era probabil deja moartă, ucisă de o persoană necunoscută până acum. „Sau mai mulți”, a subliniat procurorul Torsten Sauermann, purtătorul de cuvânt al procurorului Neuruppin care se ocupă de caz.

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”

Anchetatorii presupun acum că Bianca a mers în pădure pentru a se întâlni cu cineva la buncăr, „dar nimeni nu știe în momentul de față cu cine s-a întâlnit”, a declarat investigatorul cu experiență, Sauermann.

Moartea violentă a Biancăi a emoționat și a zguduit mulți oameni. În plus, față de întrebările despre fundalul teribilei crime, mulți oameni sunt, de asemenea, emoționați de soarta celor care au rămas în urmă: mama victimei și fiul ei de numai cinci ani. Un prieten al Biancăi a început o campanie de strângere de fonduri pe Facebook pentru a ajuta familia cel puțin puțin financiar în acest moment dificil.

„Am întâlnit-o pe Bianca doar de scurt prin intermediul unui prieten”, scrie Denis, care a inițiat campania de strângere de fonduri, pe Facebook. „Tot timpul am fost uimit de puterea ei de a avea grijă de fiul ei mic. Făcea orice pentru a-i permite copilului ei să aibă o viață normală”. El amintește că băiatul și bunica lui ar trebui să facă față singuri de acum situației.

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”, este mesajul pe care stă pe un pulover care a fost plasat la intrarea în buncăr pentru Bianca.

Sursa foto: comisarul.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar