Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Imagini cutremurătoare vin din Grecia, lovită de un dezastru natural de proporții. Mulți localnici înfricoșați spun că nu au văzut în viața lor așa ceva.

Zone întregi din vestul Greciei, insule din Marea Ionică de obicei pline de turiști, se confruntă cu inundații, pene de electricitate, drumuri impracticabile din cauza copacilor și stâlpilor puși la pământ. Vinovat este ciclonul Ianos, care a lovit cu forța unui urgan și care acum se deplasează încet din Marea Ionică deasupra Peloponezului și a insulelor din Marea Egee.

Există și curse aeriene redirecționate, din cauza condițiilor improprii de aterizare și decolare. Școlile au fost închise, copiii se vor întoarce abia luni la cursuri.

În Itaca şi Zakynthos au fost pene de curent şi circulaţia pe o parte din drumuri a fost întreruptă, în timp ce Corfu şi Lefkada au fost afectate, într-o măsură mai mică, de intemperii.

Αργοστόλι Κεφαλονιάς σήμερα το πρωί. Η θάλασσα λόγω των θυελλωδών ανέμων έχει βγεί στους κοντινούς δρόμους και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.Πηγή: Pantelis Ioannidis

Publicată de Forecast Weather Greece pe Vineri, 18 septembrie 2020

Morning conditions on the Zakynthos Island, today, Sept 18th, as the Medicane #Ianos moves over.Thanks to Constantine for the report. Posted with permission.

Publicată de Severe Weather Europe pe Vineri, 18 septembrie 2020