Lacul Siutghiol a devenit în ultimii ani un paradis imobiliar, un șantier nesfârșit al construcţiilor haotice astfel că dezvoltrea turistică a zonei, despre care au tot discutat pe rând guvernanții noștri a rămas un simplu deziderat. Primăria Municipiului Constanța a emis astăzi Certificatul de Urbanism pentru construirea unui ansamblu de locuințe colective cu regim de înălțime P+1, în zona Lac Siutghiol – U.M.C. Nr. LOT 1 din municipiul Constanţa.

Investiția are ca beneficiar societatea FINANCIERE BLACK SEA SRL prin Bonculescu Raul Constantin iar certificatul de urbanism cu numărul 2120, prevede construirea unui imobil de locuințe colective P+1, deși inițial s-a dorit construirea unui imobil prevăzut cu P+2 însă acesta nu se încadra în reglementările urbanistice aprobate conform HCL nr. 109/27.04.2017.

Utilizări admise cu condiţionări:  se admit locuințe individuale sau colective, locuințe de vacanță și locuințe de serviciu, în regim de construire izolat, POT maxim = 15%, CUT max = 0,3, înălțimea maxim admisă P+1 (9,00metri) – de la cota trotuar de gardă al viitoarei construcții până la atic/cornișă. În cazul în care nu se pot construi clădiri de locuințe în aceste condiții, este permisă amenajarea de unități locative în clădiri cu destinație mixtă, cu condiția ca acestea să fie amplasate numai la etaje iar suprafața desfășurată totală a acestora să nu depășească 250 mp.

Potrivit listafirme.ro, societatea FINANCIERE BLACK SEA SRL a fost înființată în anul 2018 și are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Asociat persoană juridică este firma Financiere Asset Management SRL, cu 99 de părţi sociale, adică o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%. Asociat persoană fizică și administrator este francezul Coyne David Nicolas Joseph Andre, cu o singură parte socială, adică o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În anul 2020, societatea a avut  un angajat, o cifră de afaceri de 55.751 lei, profitul net de 646.488 lei și datorii în cuantum de 2.078.356 lei.

Francezul construiește și pe amplasamentul fostului Hotel Continental

La rândul ei, societatea FINANCIERE ASSET MANAGEMENT SRL înființată în anul 2015, având ca obiect de activitate ”Activități ale holdingurilor”, îl are ca administrator și asociat unic pe același Coyne David Nicolas Joseph Andre. Francezul mai apare în următoarele societăți:

 • FINANCIERE LES LUMIERES SRL
 • RIGAS PROPERTY SRL
 • FINANCIERE SAINT HONORE SRL
 • TEHNOLOGY BLACKROCK EQUITY SRL
 • BLEACK SEA STATION SRL
 • FALCON ESTATE PROPERTY SRL
 • FINANCIERE CENTRU ISTORIC SRL
 • HUB TECHNO CONSULTING SRL
 • EASYDO DIGITAL TEHNOLOGIES SRL
 • EASYDO PROPERTY TEHNOLOGIES SRL
 • THE TREEE EQUITY SRL.

Reamintim faptul că la începutul lunii iunie a acestui an, societatea Easydo Digital Technologies SRL prin același David Nicolas Joseph Andre Coyne, a obținut un alt certificat de urbanism care prevede construirea unui imobil S+P+4 Etaje+ 5 Etaje cu funcțiunea de hotel, alimentație publică, SPA, amplasare firmă luminoasă, împrejmuire teren și organizare de șantier. Este vorba despre o construcție care va fi ridicată pe bulevardul Ferdinand, pe amplasamentul fostului Hotel Continental.

Tot Easydo Digital Technologies a solicitat și a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism în vederea amenajării unui centru de recreere și distracție, într-o clădire monument istoric, ridicată în 1906, aflată pe strada Cuza Vodă nr. 30-30A din Constanța.

Vezi și: https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/pe-amplasamentul-fostului-hotel-continental-va-fi-construita-o-noua-unitate-de-cazare-vezi-cine-este-beneficiarul/89224/

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!