Proiect Solid House
Proiectul Solid Residence Faleză Nord este cel mai spectaculos proiect SOLID HOUSE, iar acesta prinde contur tot mai mult, de la o zi la alta. S-au finalizat lucrările la partea de structură, iar la acest moment se lucrează la compartimentare. Termenul de predare a imobilelor este finalul anului 2022, începutul anului 2023. 

Așa poate arăta priveliștea ta în fiecare dimineață:

Tot ceea ce trebuie să faci este să te grăbești.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Au mai rămas doar câteva apartamente cu vedere la mare, din cadrul complexului Solid House din Faleză Nord.

Complexul cuprinde apartamente de una, două sau trei camere.

Datorită arhitecturii, amplsării  și materialelor premium folosite și selecționate cu cea mai mare atenție, proiectul satisface cu siguranță cele mai exigente pretenții în materie de calitate, lux și eleganță.

Lucrările sunt în plină desfășurare, iar la acest moment structura blocului este gata, fiind demarate lucrările de compartimentare interioară.

Toate apartamentele au sisteme pentru case inteligente, dotările sunt de lux, iar terasele de care beneficiază fiecare apartament sunt cu adevărat generoase. Priveliștea este impresionantă, iar unele apartamente au vedere dublă.

Toate apartamentele beneficiază de locuri de parcare, capacitatea fiind chiar suplimentată cu 20%.

Așa arată un apartament cu două camere în complexul Solid Residence Faleză Nord:

 

Apartamentele cu 3 camere au o suprafață utilă totală de 94,85 mp și o suprafață construită de 114,45 mp. Prețurile pentru acestea diferă în funcție de etajul la care optezi să achiziționezi apartamentul.

Studiourile din cadrul complexului Solid Residence Faleză Nord au o suprafață utilă construită de 50,09 mp, beneficiind de o terasă de 9,45 mp.

În total, în cadrul Complexului Solid Residence Falzeză Nord sunt 13 tipuri de apartamente care pot fi consultate în ceel ce urmează în BROȘURA de prezentare a SOLID RESIDENCE FALEZA NORD.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!