Constanța
Constanța
Dezvoltatorul imobiliar H4L Development, controlat de familia Bîlteanu, a antecontractat un teren de 3,5 hectare în municipiul Constanța, pe care planifică începerea unui complex rezidențial cu 700 de apartamente peste 6 luni.

Proiectul face parte din planul companiei de a finaliza 35.000 de apartamente până în 2035, pentru care a acumulat mai multe terenuri, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Investitorul are 6 proiecte în faze avansate de proiectare sau de începere a construcției, dintre care patru în București și două în Brașov.

„În 2021, H4L Development a început vânzarea apartamentelor din trei dintre cele patru cartiere anunțate pentru București: The Village, Millennium și Holban, înregistrând vânzări de 50 milioane de euro. În luna martie începem lucrările de construcție la proiectul The Village. Lucrările vor demara concomitent la faza 1 și 4.

Faza 1 este vândută integral, iar în faza 2 sunt rezervate peste jumătate din apartamente. Pentru faza 2 lucrările de construcție vor începe în luna septembrie 2022“, a declarat, pentru Profit.ro, Liviu Ioneanu, Co-CEO al H4L Development.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Proiectul The Village va fi construit pe un teren de 27 de hectare din Pipera cumpărat de la George Becali și Willbrook și va cuprinde, în total, 1.200 de apartamente.

H4L Development SA îl are ca acționar majoritar pe Gheorghe Bilteanu, tatăl lui Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat – Crișana, care figurează și el ca acționar minoritar și beneficiar al asociatului persoană juridică BG CONSULT INVEST SRL.

Societatea deține 70% din acțiuni.De asemenea, în companie mai sunt acționari Bilteanu Dragos George ( este căsătorit cu fosta cântăreață Cristina Rus) și Bilteanu Cristina Anica- fiecare cu câte 15%.

Obiectul de activitate vizează „Activitati ale holdingurilor” și a fost înființată în 2017.

BG CONSULT INVEST SRL din București a fost înființată în 1992, beneficiarul firmei fiind Gheorghe Bilteanu, iar acționar STINTELO LTD.

Obiectul de activitate al societății este „Închiriereaa și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.

Cifra de afaceri a companiei în 2020 a fost de 1.482.280 lei, iar datoriile 39 644 036 lei. Cea mai bună cifră de afaceri a avut-o în 2013 – 7 827 897 lei.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!