mal lac Siutghiol
mal lac Siutghiol
Autoritățile locale constănțene au emis certificatul de urbanism pentru dezmembrarea unui teren de 4,2 de hectare de teren de pe malul Lacului Siutghiol în trei loturi. Societatea care a obținut acest document este Building Project & Plans SRL, prin administratorul său, fostă New Home Construct SRL, firmă care a fost controlată în trecut de Mihai Sergiu Ceacîreanu, condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul Retrocedărilor pentru că a intermediat tranzacțiile ilegale cu terenuri prin societatea New Home Construct. Firma al cărei nume se leagă de cel al fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, prin prisma Dosarului Retrocedarilor, și-a schimbat în 2021 numele în Building Project&Plans SRL. 

Potrivit certificatului de urbanism loturile vor avea suprafața de 11.192 mp, 6.477 mp și 24.968 mp.

certificat urbanism dezmembrare teren mal lac Siutghiol
certificat urbanism dezmembrare teren mal lac Siutghiol

Recent s-a încheiat consultarea publică asupra propunerilor preliminare asupra PUZ-ului pentru realizarea de locuințe colective în Palazu Mare, zona mal lac Siutghiol, teriroriul delimitat de bulevardul Tomis, limite cadastrale și incinta RAJA a cărui investitor este aceeași firmă Building Project&Plans SRL.

Adresa imobilului care a generat PUZ-ul este parcela A 510/ 8, zona lac Siutghiol, municipiul Constanța, situată la ieșire din municipiul Constanța, lângă incinta RAJA:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

PUZ mal Lac Siutghiol
PUZ mal Lac Siutghiol

Proiectul a primit avizul de oportunitate de la Primăria Constanța în 2019.

Proiectul este în consultare publică până pe 7 mai 2022.

Investitorul urmărește realizarea unui ansamblu de construcții reper de înălțime, care să ofere direcții de vizibilitate către lacul Siutghiol, preferabil în sistem terasat.

Societatea a fost înființată în anul 2011, cu sediul social pe strada Ion Roată, din municipiul Constanța, județul Constanța.

Asociații firmei sunt Headstone Holdings LTD, persoană juridică cu sediul în Nicosia, Cipru, care deține 99,917% din capitalul social și Maria-Sonia Lazăr, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi 0,083%.

Administrator este Maria-Sonia Lazăr.

„Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii” este activitata principală a societății. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 554.765 lei, cu un profit de 9.554.689 lei.

Citește și:

Proiectul blocurilor de 12 etaje construite pe malul lacului Siutghiol, în CONSULTARE PUBLICĂ. Societatea beneficiară apare în dosarul Retrocedărilor

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!