Strada Santos nr. 15 - Univet Company SRL
Strada Santos nr. 15 - Univet Company SRL
După ce a obținut ok-ul de la Primăria municipiului Constanța pentru a construi mai multe locuințe colective pe strada Santos nr. 15, firma deținută de fostul manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă, voia să amenajeze și spații comerciale la aceeași adresă în locul adăposturilor de animale, însă autoritatea locală le-a încurcat planurile.

Primăria municipiului Constanța a eliberat certificatul de urbanism 396 pentru societatea Univet Company SRL, prin Bîlbă Adrian, în data de 10 februarie 2023, ce are ca scop „Schimbare de destinație din adăpost de animale în spațiu comercial întrucât nu se încadrează în reglementări urbanistice aprobate (utilizări admise de condiționări”. Valabilitatea certificatului de urbanism este de 12 luni.

Certificat de Urbanism pentru UNIVET COMPANY SRL
Certificat de Urbanism pentru UNIVET COMPANY SRL

Amintim că, după ce în luna mai a anului 2022, Primăria Constanța a respins solicitarea Univet Company SRL de eliberare a certificatului de urbanism pentru constriurea unor locuințe în zona Dedeman din Constanța, în data de 11 noiembrie 2022, societatea a primit actul de la municipalitate.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Primăriei Constanța, autoritatea locală a transmis societății Univet Company SRL în data de 3 mai 2022, prin certificatul de urbanism nr. 750 că nu poate realiza proiectul de construire a locuințelor colective D+P+3 întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (regim de înălțime).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Univet Company SRL - certificat de urbanism
Univet Company SRL – certificat de urbanism

În luna noiembrie a anului 2022, după ce solicitantul a schimbat regimul de înălțime al imobilului de la D+P+3  la S+P+3E, Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism.

Univet Company SRL - certificat de urbanism
Univet Company SRL – certificat de urbanism

Potrivit listafirme.ro, site consultat în data de 11 februarie 2022, societatea Univet Company SRL a fost fondată în data de 21 august 1996 și se clasează pe locul al treilea în Top Afaceri România Microîntreprinderi, localitatea Constanța, domeniul 75: Activități veterinare.

Firma este administrată de Bîlbă Vlad Andrei, iar asociații sunt Bîlbă Anca Nicoleta (23%), Bîlbă Adrian, fostul manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (4%), Bîlbă Ioana Daria (4%) și persoana juridică INTERVET LTD CO SRL (69%).

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Univet Company SRL a raportat o cifră de afaceri de 1.201.007 lei și doi angajați.

Cifră de afaceri UNIVET COMPANY SRL
Cifră de afaceri UNIVET COMPANY SRL

Adrian Bîlbă a fost manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța pe parcursul mai multor ani, însă, la finalul lunii martie a anului 2022, acesta a solicitat încetarea mandatului.

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII: 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Firma familiei Bîlbă poate construi un bloc de locuințe în spatele magazinul Dedeman din Constanța. A primit avizul după ce a schimbat regimul de înălțime

Familia fostului manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța nu poate construi locuințe pe terenul din zona Dedeman

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.