(Foto) Lucrările avansează la Complexul Rezidențial Energia Residence din Constanța

Lucrările la Ansamblul Rezidențial Energia, cel mai nou proiect imobiliar din Constanța, prinde contur în municipiu, în zona de nord-vest, pe strada Constantin Bobescu nr.101, în imediata vecinătate a complexului comercial Vivo și Leroy Merlin. Dezvoltatorul imobiliar vine în întâmpinarea clienților cu cele mai bune prețuri începând de la 920 de euro /mp.

Lucrările au început de o lună și la acest moment se lucrează la micropiloni, iar în scurt timp se va turna betonul de egalizare.

Primul bloc din cadrul complexului rezidențial va fi gata în 18 luni, iar cel de-al doilea în 24 de luni.

Dezvoltatorul imobiliar vine în întâmpinarea clienților cu cele mai bune prețuri începând de la 920 de euro /mp.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cadrul ansamblului Energia puteți regăsi studiouri (44,06 mp), apartamente cu două camere (59,94 mp, 62,96 mp, 63,23 sau 71,53 mp), 3 camere (82,05 mp) și 4 camere (105,34 mp).

“Proiectul va merge repede pentru că avem avantajul că utilitățile sunt aproape iar suprafața terenului nostru este foarte mare și ne putem aranja în spațiu așa cum trebuie. Autorizația pentru blocuri este finală. Deja au început vânzările. Am ales să lucrăm cu profesioniști. De partea de structură se ocupă o firmă foarte serioasă cu care noi am mai lucrat la alt proiect și care au realizat 30.000 de mp construiți în 5 luni”, ne-a declarat resprezentantul dezvoltatorului imobiliar.

Proiectul Energia Residence este dezvoltat de SC Country Estate SRL, o marcă realizată de Black Sea Estate, dezvoltator imobiliar din Constanța cu peste 10 ani de experiență în domeniul dezvoltarii imobiliare, care a livrat cu succes 80 de apartamente în zona Centrului de Scafandri, fiind implicat și în construirea ansamblului rezidențial Zen Residence din zona Carrefour.

Citește și:

(Foto/Video) Garanția calității: SC Country Estate SRL demarează proiectul Energia Residence

Până la finalul anului, partea de structură la toate cele 7 blocuri din Complexul Zen Residence va fi gata

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar