Lucrările la ansamblul rezidențial Energia Residence, amplasat în zona de Nord-Vest a municipiului Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 101, decurg într-un ritm foarte bun, ne-au transmis reprezentanții constructorului. Iar imaginile vorbesc de la sine. 

La doar două luni de la demararea lucrărilor, viitoarele locuințe prind, de la o zi la alta, tot mai mult contur.

“Suntem în termen cu lucrările, echipele de lucru urmează să înceapă construcția pereților din BCA, suntem în autorizare cu operatorul de gaz și urmează să se semneze contractele pentru apă și canal. De asemenea, s-au terminat piloții la blocul A”, ne-au declarat reprezedntanții companiei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Toți cei care își doresc o locuință în cadrul ansamblului Zen Residence pot obține detalii complete despre tot ceea ce presupune proiectul și de la showroom-ul deschis în zona șantierului.

Primul bloc din cadrul complexului rezidențial, la care se lucrează la acest moment, este prognozat să fie gata în 18 luni, iar cel de-al doilea în 24 de luni.

În cadrul ansamblului Energia puteți regăsi studiouri (44,06 mp), apartamente cu două camere (59,94 mp, 62,96 mp, 63,23 sau 71,53 mp), 3 camere (82,05 mp) și 4 camere (105,34 mp).

Dezvoltatorul imobiliar vine în întâmpinarea clienților cu cele mai bune prețuri începând de la 920 de euro/mp.

Citește și:

(Foto) Până la sfârșitul anului 2021, structura blocurilor din Complexul Energia Residence, va fi gata.Prețurile rămân neschimbate

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar