Omul de afaceri Florin Cârstocea, care deține 98,7% din Grup Petrol Marin, se alătură dezvoltatorilor imobiliari care au împânzit terenurile disponibile din Mamaia Nord cu blocuri de apartamente de vacanță.

Construcția primului bloc cu apartamente din cadrul proiectului AXXIS Nova Resort & SPA va fi demarată la sfârșitul lunii septembrie, iar acesta se va numi Madrid.

Compania a facut demersurile pentru dezvoltarea proiectului încă din 2019.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La finele anului 2019, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Desființarea tuturor construcțiilor existente de pe teren”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul. Mamaia Nord, lot 2/1, CF 115049, județul Constanța, titular Grup Petrol Marin SA, cu sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanța.

În septembrie 2020, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Grup Petrol Marin. APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: construire imobil P+8E+9E retras – locuințe colective cu spații comerciale la parter și imobil subsol – parcări auto”,  propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, B-dul. Mamaia Nord, lot 2/1, CF 115049, județul Constanța, titular fiind Grup Petrol Marin SA, prin Fratutu Florentin, cu sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34, jud. Constanta

În primăvara lui 2021 s-a decis aprobarea proiectului imobiliar ce urmează să fie ridicat pe terenul campingului, dar și accesarea unei linii de credit pentru dezvoltare, potrivit datelor consultate de Economica.net.

Blocul va avea garsoniere, apartamente cu două, trei și patru camere, iar prețurile pornesc de la 70.000 de euro.

Lansarea proiectului va avea loc în cadrul Târgului Național Imobiliar, de la Palatul Parlamentului, care are loc în perioada 10 -12 septembrie.

La finalizare, complexul va avea și un hotel de cinci stele, un SPA, un centru comercial cu magazine de lux, un casino, piscine interioare și exterioare încălzite, grădină de vară, promenadă și plajă privată.

Grup Petrol Marin SA a luat ființă în anul 1995, având sediul în municipiul Constanta, incinta Port – Dana 34. În 2020 a raporatat o cifră de afaceri de doar 2 776 458 lei, comparativ cu 2019 – 14 695 697 lei sau 2016, cea mai mare de la înființare – 39 326 641 lei.

Administratori în firmă sunt Cârstocea Florin, Ionescu Carmen Mihaela și Cârstocea Daniel Ioan, iar Florin Cârstocea este asociat cu 99% din acțiuni.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar