Seră căpșuni
Seră căpșuni
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă o solicitare privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru un proiect de construire a unei sere de căpșuni în comuna Nicolae Bălcescu. 

Investiția urmează a se realiza în extravilanul localității, pe parcela A617/1/1, iar titularul proiectului este NTY STYLE MANAGEMENT SRL, din Constanta, cu sediul pe strada Țepeș Vodă nr. 31, camera 1.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru Protecţia Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediul NTY STYLE MANAGEMENT SRL, cu sediul în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea din Constanța NTY STYLE MANAGEMENT SRL a fost înființată în 2018 și are un singur acționar, care este și administratorul firmei, Vrâncean Constantin.

Societatea are ca obiect „Activități de consultanță pentru afaceri și management„, în 2021 a raportat o cifră de afaceri de 45 000 lei și nu are niciun angajat.

NTY STYLE MANAGEMENT SRL - constructie seră căpșuni Nicolae Bălcescu
NTY STYLE MANAGEMENT SRL – constructie seră căpșuni Nicolae Bălcescu

Citește și:

Se înființează o seră de căpșuni la Cogealac. Cine este investitorul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.