Lucrările la cele două blocuri din cea de-a doua etapă a proiectului ansamblului rezidențial din Constanța, Energia Residence, au intrat în linie dreaptă, iar vânzările au început deja.

În noile imobile sunt disponibile studiouri, apartamente cu 2, 3, dar și cu 4 camere. În total sunt 240 de apartamente.

Ca o noutate față de primele două imobile, acum clienții au la dispoziție și apartamente cu două camere tip open space.

Apartamentele sunt predate la cheie, inclusiv cu centrală individuală pe gaze și baie utilată. Fiecare dispune de loc de parcare, suprateran sau subteran. În plus se vor construi aproape 50 pentru vizitatori.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Sunt deja peste 10 apartamente vândute, unele chiar și cu plata integrală. Prețul unui apartament, la plata integrală, variază între 69.000 – 78.000 de euro. Pentru apartamentele care se realizează acum, în cea de-a doua etapă, am pornit prețurile de la 1.080 de euro/mp, preț la plata integrală. Este un preț mic față de ceea ce se oferă pe piața constănțeană”, ne-a declarat reprezentantul dezvoltatorului.

Pentru clienții care optează pentru achiziționarea unui imobil cu credit bancar, prețul de pornire este de 1.1180 euro/mp, iar pentru opțiunea de rate la dezvoltator prețul este de 1.280 euro/mp.

„Dacă nu am fi avut echipa pe care o avem și dacă nu ar fi lucrat atât de repede și bine, nu ne-am fi putut permite să ținem aceste prețuri”, ne-a spus reprezentantul dezvoltatorului.

Prețul este unul foarte bun dacă facem comparație cu alte proiecte imobiliare care se realizează în Constanța și la care prețurile pornesc de la 2.000 de euro/mp, astfel că un apartament de 56 mp ajunge la peste 100.000 de euro, la care se adaugă TVA.

Momentan, dezvoltatorul nu a modificat prețurile, date fiind creșterile din ultimele luni însă există posibilitatea ca acestea să se reflecte cât de curând și în costul apartamentelor din cadrul Complexului Energia Residence:

„Prețurile materialelor sunt încă în creștere, sperăm ca să se stabilizeze. La acest moment, comparativ cu începutul anului 2022, prețurile materialelor de construcții au crescut cu aproximativ 35%”, ne-a precizat reprezentantul dezvoltatorului.

Primul din cele două blocuri din cea de-a doua etapă va fi gata în 12 luni după turnarea pilonilor lucrării. Lucrările au început în aprilie 2022.

Cât privește lucrările la primele două blocuri din cadrul proiectului, acestea decurg conform graficului, iar în lunile următoare primele apartamente vor fi predate proprietarilor din primul bloc.

Energia Residence - Etapa I
Energia Residence – Etapa I
Energia Residence - Etapa I
Energia Residence – Etapa I
Energia Residence - Etapa I
Energia Residence – Etapa I

Toate detaliile cu privire la disponibilități și prețuri le puteți obține la numărul de telefon 0790.000.294 sau direct la biroul de vânzări, situat chiar pe șantier, situat pe strada Constantin Bobescu, nr. 101.

Foto: Facebook Energia Residence

Citește și:

Complexul rezidențial Energia Residence se extinde. Apartamente la cele mai bune prețuri de pe piața imobiliară constănțeană

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar