Le Charme
Le Charme
Pe Storia.ro a fost publicat anunțul vânzării unuia dintre localurile de fițe din Mamaia Nord: “Le Charme“. Potrivit anunțului de pe Storia, terasa este amplasată în cea mai interesanta, aglomerata si “high end” zonă: Summerland.

Aflat în zona cluburilor la fel de celebre, Fratelli, Nuba, Ego, „Le charme” este, potrivit descrierii din anunțul de vânzare, o destinație, și nu doar o locație.

Le Charme
Le Charme

Tehnic, “Le Charme Mamaia Nord” este o afacere formată din restaurant și braserie, un spațiu de de 700 metri pătrați.

Restaurantul cu zona de servire are circa 300 metri pătrați, terasa are 75 metri pătrați, iar restul sunt spații de producție și anexe: cameră de frig, cameră pentru gheață, bucătărie, vestiare, băile personalului, birouri, laborator cofetărie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Restaurantul a fost inaugurat în 2019 și, potrivit vânzătorului, a trecut printr-un proces de modernizare și amenajare. Dsipune de o central termică nouă, sistem de aer condiționat, sistem de sonorizare, mobilierul este unul nou și are 5 ani garanție.

Le Charme
Le Charme

Cifra de afaceri, anuală, ar fi de 350.000 de euro. Astfel, practic, prețul de 1.550.000 euro, cerut de vânzător, nici nu mai pare atât de mare.

Citește și:

Un hotel din Mamaia Nord este scos la vânzare pentru aproape 900.000 de euro: Se află în imediata apropiere a plajei Kazeboo

O celebră pensiune din stațiunea Olimp este vândută la preț REDUS: Are plajă proprie și un teren de 6.000 de metri pătrați

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.