Constanța
Constanța
SC Profi Rom Food SRL a obținut de la Primăria municipiului Constanța certificatul de urbanism nr. 2456, necesar pentru executarea lucrărilor de amenajare a unui magazin comercial în Constanța, pe strada Cutezători nr. 4, bl. IV2, apartament Unitatea nr. 66.

Documentația a fost eliberată în data de 8 septembrie 2023 și are o valabilitate de 12 luni.

Certificatul de urbanism nr. 2456
Certificatul de urbanism nr. 2456

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 8 septembrie 2023, SC Profi Rom Food SRL a fost înființată în data de 11 martie 1999 și se clasează pe locul I în Top Afaceri România, județul Timiș. Firma are sediul în Timișoara, pe Aleea Amiclitiei.

Administratorii societății sunt cetățenii români Bica Hioara Andrei și Costinaș Călin Olimpiu, cetățenii din Franța Pacton Gaetan Jacques, Pacton Gaetan Jacques și Bouchut Pierre Bruno Charles, cetățeanul din Belgia Beyens Alain Henri și cetățeanul din Bosnia – Herțegovina Dragicevic Aleksandar. Asociat unic al societății este persoana juridică MEP Retail Luxo SARL, cu sediul în Luxemburg.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, beneficiarii firmei sunt cetățenii din Marea Britanie Newton Robert Paul, Roger Alan Le Tissier și Whittle John Richard.

Conform sursei menționate anterior, în anul 2022, SC Profi Rom Food SRL a avut o cifră de afaceri de 11.660.657.559 de lei și 13.714 angajați.

Cifră de afaceri SC Profi Rom Food SRL
Cifră de afaceri SC Profi Rom Food SRL

Potrivit site-ului oficial, SC Profi Rom Food SRL este compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere alert.

De aproape 22 ani, lanțul de magazine Profi se dezvoltă continuu, în ritm accelerat, cu peste 1.600 de magazine în peste 681 de localități, urmând să deschidă sute de noi magazine în următorii ani.

De asemenea, conform sursei menționate anterior, în județul Constanța există 37 de magazine Profi.

Locații Profi în Constanța
Locații Profi în Constanța

Foto: Captură www.profi.ro / Facebook Primăria Constanța

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.