municipiul Constanta
Tomis Real Estate SRL pregătește o investiție în municipiul Constanța. Firma, înființată în 2009, cu sediul în comuna Mihail Kogălniceanu, în care asociat este tatăl consilierului judeţean Pro România Răzvan Filipescu a primit, de la Primăria Constanța, certificatul de urbanism pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal în municipiul Constanța.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Primăriei Constanța, nu este menționată zona care va fi supusă PUZ-ului.

Firma care a primit certificatul de urbanism îi are ca asociați pe Victor Filipescu (45%), Aurelian Soare (45%) și pe Filadelfia Ionescu și are ca obiect de activitate „Închirierea și subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Administratorul societății este Nicolae Dumitru.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Aurelian Soare este fratele fostului primar de la Cogealac, Ion Soare, în vreme ce Victor Filipescu este tatăl consilierului Județean Pro România, Răzvan Filipescu, ambii fiind cunoscuți în mediul de afaceri constănțean, dar nu numai.

În 2020 firma a raportat o cifră de afaceri de 6 000 lei și zero angajați.

Pe de altă parte, TOMIS REAL ESTATE SRL este conectată cu nu mai puțin de 13 alte firme.

Mai exact, Victor Filipescu mai este asociat la Agro Sofil SRL, Alegra Com SRL, Montana Azuga SRL, Nina Dodo Grup SRL, Predal Holidays SRL, Pro Granido SRL, Ravena Impex SRL, Rogustoline SRL și Tomis Real Estate SRL.

Una dintre firmele administrate de Victor Filipescu, Sagit Life SRL, construiește un bloc de 5 etaje pe strada Daciei nr. 1B în municipiul Constanța. Lucrările au început în octombrie 2020 și vor fi finalizate în anul 2023.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar