Lucrările la complexul rezidențial Zen Residence avansează pe zi ce trece mai mult. Odată cu obținerea autorizației pentru supraetajarea blocurilor 4 și 5 din cadrul complexului, graficul de lucru s-a echilibrat, iar predarea primelor locuințe este tot mai aproape. 

Reprezentantul dezvoltatorului ne-a declarat că cinci din cele șapte blocuri ale complexului vor fi ridicate până la finalul anului – dintre care apartamentele din două dintre blocuri vor fi deja predate proprietarilor. La cele două blocuri, patru și cinci, interioarele trebuie să fie gata până în luna august. La acest moment se lucrează la anveloparea celor două blocuri.

“La blocul 3, care este în aceeași etapă cu blocul 6, se lucrează și, sperăm noi, ca să dăm drumul la dosarul pentru obținerea supraetajării. Într-o lună și jumătate la blocul 3 vom ajunge deja la etajul 3. De asemenea, a fost dat drumul la dosarul pentru supraetajare la blocul 7.  Ne dorim ca din aceste 5 blocuri – 2 să fie predate și celelalte 3 să fie aproape de finalizare la sfârșitul anului 2021”, a mai precizat reprezentantul dezvoltatorului.

Astfel, pentru anul 2022 vor rămâne de finalizat celelalte două blocuri – 1 și 2 și amenajarea aleilor și a zonelor verzi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

 

Citește și:

(Foto) Lucrările la Complexul Rezidențial Zen Residence din Constanța avansează în ritm alert

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar