Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, va distribui și anul acesta rechizite și ghiozdane celor peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. 

Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII.

Pentru ca toți părinții să știe exact ce vor primi din partea Primăriei Constanța, vom prezenta, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.

Copiii de grădiniță vor găsi în cutiile cu personaje din desene animate, ghiozdane pline cu creioane colorate, acuarele, bloc de desen, caiete de lucru și activități dar și cărți de povești, toate imprimate cu personaje celebre din desene animate, diferențiate pe grupe: mică, mijlocie și mare.

Mai exact, cutia frumos colorată va conține pentru copiii de grupa mică un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un set de 12 creioane colorate, un bloc de desen  format A4, de 16 file, un set acuarele de 12 culori, cu pensulă, 12 creioane cerate non-toxice de diferite culori, un set tempera – 12 culori, un set de carioci – 12 culori, set lipici solid non-toxic și hârtie glasată, format A4, lucioasă – 10 culori.

Pachetul de cărți este format din 6 cărți. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caiet de lucru – „Matematică. 3 ani“, caiet de lucru „Modele de scriere. 3 ani“, caiet de lucru „Dezvoltarea vorbirii. 3 ani“, caiet de activități „Îmi place la grădiniță. Micul artist“. Fetele vor primi și cărțile de povești „În căutarea lui Dory“ și „Rățușca cea urâtă“, iar băieții „Mașini: Atenție la bucșă“ și Ralph Strică-Tot“.

Citește și:

Primăria Constanța decontează testarea pentru COVID-19 a profesorilor, oferă măști de protecție și materiale dezinfectante pentru școli

Primăria Constanța distribuie peste 32.000 de cutii cu rechizite preșcolarilor și elevilor