Astăzi, elevii cu rezultate bune și foarte bune la învățătură de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” au intrat în posesia burselor școlare, aferente semestrului ÎI, al anului școlar 2017 – 2018.

Bursele oferite de Primăria și Consiliul Local Cumpăna au fost înmânate de primarul Mariana Gâju și directorul liceului, prof. Monica Oana Nuțu.
Au fost acordate un număr de 263 burse de merit, o bursă de studiu și 20 de burse sociale în valoare totală de 44.815 lei.
Primii trei copii din clasele V – VIII cu rezultate foarte bune la învățătură au primit burse și din partea Consiliului Județean Constanța.

”Dragi elevi, țin să vă felicit pentru rezultatele obținute în anul școlar 2017-2018 și vă doresc să aveţi parte de un an 2019 rodnic în note bune dar și în rezultate frumoase. Onoraţi profesori, dragi părinți, vă asigurăm de profundul nostru respect şi vă dorim succes în muncă dumneavoastră de a-i învăţa pe aceşti copii încrezători să fie oameni. Sărbători fericite !” a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju tuturor celor prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.