Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Doi elevi de la Liceul Sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanț au fost eliminați în această dimineață de la proba scrisă a Bacalaureatului la Limba și literatura Română pentru tentativă de fraudă.

Unul dintre ei a fost prins cu un telefon, iar altul cu o cască.

Din fericire, niciun elev de la nivelul județului Constanța, care susține astăzi prima probă a Bacalaureatului, nu a avut temperatura corpului mai mare decât cea admisă.

Aceștia nu mai au dreptul de a participa la următoarele 2 sesiuni de Bacalaureat.

UPDATE: 

Încă un elev a fost eliminat astăzi de la prima probă a Bacalaureatului, de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Constanța. Acesta a fost prins cu copiuțe.

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, a început astăzi, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română, marți, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului.

Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie.

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 6.092 de candidați, dintre care 4.632 de candidați din promoția curentă, respectiv 1.469 de candidați din promoțiile anterioare.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie (până în ora 12:00).

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar