Deces profesor de istorie Wisosenschi Wilibald
Deces profesor de istorie Wisosenschi Wilibald
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Profesorul de istorie din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, Wisosenschi Wilibald, a trecut la cele veșnice. Întreaga comunitate deplânge dispariția sa prematură. 

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a postat, seara trecută, pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant:

„Azi am simțit cu toții că timpul s-a oprit în loc ! Odată cu primirea vestii pierderii unui mare OM, unui dascăl de excepție, care ne-a marcat existenta ajutându-ne pe fiecare în parte „să creștem”, să evoluăm, să prețuim valorile istoriei, materia mult iubită de dansul și predată intr-un mod unic, ISTORIA ca o POVESTE în care evenimentele istorice  erau atat de clar prezentate, iar personajele istorice ” luau viață” atunci când DOMNUL PROFESOR WISOSENSCHI WILIBALD, ne captiva atenția cu atâtea cunoștințe despre faptele eroice ale marilor personalități istorice. Am crescut cu acest UNIC OM, am învățat sa avem conduită morală, socială, ecoul valorilor și tradițiilor comunității fiind prelungit chiar și după anii de retragere din viata de dascăl ! Drum lin d-le profesor și respect etern !”.

profesorul de istorie Wisosenschi Wilibald
profesorul de istorie Wisosenschi Wilibald
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.