Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Colectivul Universității Ovidius Constanța anunță, printr-o postare pe pagina de Facebook trecerea în neființă a profesotului universitar dr. Doina Paula Balaban, din cadrul Facultății de Medicină Dentară.

“Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului prematur al colegei noastre, prof.univ.dr. Doina Paula Balaban, din cadrul Facultății de Medicină Dentară.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Doamna profesor Balaban a făcut parte din primul eșalon de cadre didactice cu care s-a început activitatea Facultății de Medicină, nou înființată în anul 1990. De asemenea, a pus bazele disciplinei Biochimie din cadrul Facultății de Medicină Dentară, pe care a predat-o cu dăruire și entuziasm. Din dubla sa postură, de dascăl și cercetător, a obținut brevete de cercetare și a publicat articole și cărți de specialitate, pe care studenții noștri le vor consulta în continuare în formarea lor profesională. Doamna prof.univ.dr. Doina Paula Balaban va rămâne în amintirea acestora și a noastră ca un profesionist desăvârșit, care, cu pasiune și devotament, a format zeci de generații de studenți și a contribuit la dezvoltarea Facultății de Medicină, iar mai apoi la cea de Medicină Dentară.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța”

Foto: Facebook – prof.univ.dr. Doina Paula Balaban

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar