Joi, 9 iunie, în Portul Militar Constanța, va avea loc festivitatea de absolvire a studiilor liceale militare a elevilor din cadrul Colegiului Militar „Alexandru Ioan Cuza”. Aceasta este prima promoție de elevi care parcurge toți cei patru ani de studiu în cadrul instituției, de la reînființarea acesteia. De asemenea, cu acest prilej, promoția de absolvenți ai colegiului va primi denumirea onorifică „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”.

Elevii din fiecare an de studiu, care au obținut cea mai mare medie anuală, vor fi recompensați cu premii speciale și de excelență, iar șefului de promoție, elevul plutonier adjutant Patriche Răzvan – Gabriel, care a obținut media generală 9,88 în cei patru ani de studiu, îi va fi conferită Emblema de merit „Știința Militară” clasa a III-a. De asemenea, vor fi premiați și elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele naționale.

Alături de tinerii absolvenți ai colegiului militar constănțean, vor fi prezenți la festivitate locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru, reprezentanți ai Statului Major al Apărării și ai Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și de unități, personalități de la nivel local și județean, cadre didactice, părinți și rude ale elevilor.

Foto: Facebook

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Ministrul Mihai Fifor a semnat ordinul de înființare a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!