Ieri, 9 iunie, atât sala cât și scena Casei de Cultură din comuna Cumpăna au fost neîncăpătoare de elevii merituoși și părinții mândri! Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna a încheiat un nou an școlar printr-o festivitate de premiere fastuoasă.

După un an de studiu intens, a sosit momentul ca aceștia să culeagă roadele. Astfel 650 de elevi din clasele 0-IV cu medii generale de Foarte Bine și Bine și 279 de elevi ai claselor V-XI cu medii generale peste nota 9 au fost răsplătiți cu diplome, cărți și cadouri din partea Primăriei și Consiliului Local Cumpăna. În cadrul festivității au fost oferite, în total, 59 de Premii I, 64 de Premii II, 54 de Premii III și 88 de mențiuni. De asemenea, au fost oferite și 14 PREMII DE EXCELENȚĂ elevilor ce au obținut MEDIA GENERALĂ 10.

„Spunem astăzi, cu bucurie, rămas bun școală și ne revedem la toamnă. Două mari emoții marchează copilăria fiecărui elev, emoția începutului de an școlar și emoția sfârșitului de an școlar. Anul școlar 2021-2022 a fost încununat de succese. Munca dascălilor, a elevilor dar și a părinților se arată eficientă prin rezultatele școlare ale elevilor și prin rezultatele obținute la competițiile școlare. Spun cu mândrie că la Cumpăna se face școală, la Cumpăna se învață carte!”, a transmis doamna director a LTND, Ionela Baciu, elevilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La eveniment a luat parte și domnul viceprimar Florin Neagu. Acesta a înmânat premiile de excelență și a transmis toate felicitările, gândurile bune și multe realizări pe viitor tuturor celor ce au urcat pe scenă, dorindu-le în același timp o vacanță frumoasă.

Festivitatea a fost completată de momentul emoționant al predării „Cheii Succesului” de către șeful promoției 2018-2022, către cele patru șefe ale promoției viitoare, fiecare dintre acestea susținând și câte un discurs memorabil.

Foto: Cumpăna News

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!