There's an App for That!
There's an App for That!
În cadrul acreditării Erasmus+, în perioada1 – 6 mai 2023, trei profesori de la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia, au participat la cursul de formare ”There’s an App for That! Exploring the Best Apps for Teaching and Student Learning”.

Activitățile s-au desfășurat la Florența, Italia, iar furnizorul de curs a fost Europass Teacher Academy.

La curs, alături de profesorii Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, au participat profesori din Grecia, Portugalia, Spania și Roman, Piatra Neamț.

Profesorii participanți la acest curs au avut oportunitatea de a învăța să integreze o varietate de aplicații în curriculum-ul școlar. Aceștia au descoperit cele mai populare și practice aplicații educaționale care se pot utiliza în cadrul orelor de curs la mai multe materii, precum și instrumentele necesare pentru valorificarea acestor aplicații în procesul modern de predare-învățare-evaluare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Printre aplicațiile descoperite se numără: Moodboard, Evernote, Edji, Quizlet, Kahoot, Mentimeter, Slido, Miro, Coggle, Canva, Tinker, Sphero, Pixton, Genial.ly, Trello.com.

Astfel, cele trei cadre didactice ale Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia și-au îmbunătățit competențele digitale, competențele lingvistice și au asimilat noi metode și strategii didactice utilizate la nivel european.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.