Inspectoratul Școlar Județean Constanța a rămas, de astăzi, fără conducere. Mandatul Gabrielei Bucovală a expirat pe 18 august și până la acest moment, la sediul ISJ Constanța, nu a ajuns încă ordinul de numire al unui alt inspector general. 

Se pare că noua propunere făcută la Ministerul Educației este fostul inspector școlar general, Petrică Miu. Postul vacantat rămas neocupat prin concurs se ocupă, prin detașare în interesul învățământului, prin ordin al ministrului Educației Naționale.

Astăzi, în conformitate cu prevederile din Metodologia de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, începând cu ora 14.00, la Palatul Copiilor din Constanța, va avea loc ședința publică de tragere la sorți a vicepreședinților și a cadrelor didactice care vor face parte din comisiile centrelor de examen și centrelor zonale de evaluare- bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2019.

În condițiile în care Gabriela Bucovală îndeplinea și funcția de președinte la Bacalaureat, expirarea mandatului său înseamnă că la acest moment Constanța nu are, momentan, președinte la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului.

UPDATE:

Petrică Miu a fost numit astăzi, în funcţia de inspector şef.

Citește și:

Calificative dezastruoase după evaluarea inspectorului general al ISJ Constanța, Gabriela Bucovală, și a adjuncților. Ce se întâmplă cu aceștia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.