Nuclearelectrica oferă 25 de burse în valoare de 2.000 lei pe lună pentru anii universitari 2018 – 2019 și 2019 – 2020. 

Dacă ești student la UPB în anii III și IV și nu ai aplicat încă la bursele de studiu oferite de SNN, mai ai posibilitatea să faci acest lucru până la dată de 23 noiembrie, anunță SNN pe pagina sa oficială de socializare.

Nuclearelectriva va fi prezența la târgul de joburi Polijobs (standul 37) în perioada 7-8 noiembrie 2018 iar cei interesați își pot depune dosarul de candidatura direct în cadrul evenimentului.
Candidații trebuie să prezinte un CV actualizat și copie după cataloagele electronice sau alte documente din care să reiasă mediile din anul anterior de studiu.
De asemenea, pe 7 noiembrie, între orele 15.00-15.50, va avea loc un seminar de prezentare a programului de burse SNN și a oportunităților de carieră în domeniul nuclear, în sala 3.2, etajul III, din cadrul Bibliotecii Centrale.
În afară acestei perioade 7 – 8 noiembrie, candidații se pot înscrie la secretariatul din cadrul Facultății de Energetică, sau online la adresa secretariat.energetică@upb.ro.

Nuclearelectrica pune la dispoziție 25 de burse în valoare de 2000 lei pe lună pentru anii universitari 2018 – 2019 și 2019 – 2020.

“În plus, ne asigurăm că aventură în producerea energiei nucleare nu se termină odată cu finalizarea studiilor și oferim posibilitatea unui loc de muncă pentru 4 sau 8 ani în cadrul CNE Cernavodă. Veți avea astfel șansă de a va formă în cadrul singurei centrale nuclearoelectrice din România, alături de o echipa de specialiști recunoscuți la nivel mondial”, se transmite ]n mesajul de infoemare.

Cine poate aplică la programul de burse?

Căutăm studenți din anii III și IV studii de licență, din cadrul Univesității Politehnică din București, de la următorele facultăți:
• Facultatea de Inginerie Electrică, domeniul Inginerie electrică – 3 burse (1 bursă pentru studenții din anul IV și 2 burse pentru studenții din anul III );
• Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronica, domeniul Inginerie mecanică – 6 burse (2 burse pentru studenții din anul IV și 4 burse pentru studenții din anul III);
• Facultatea de Energetică, domeniul Inginerie energetică, specializările Energetică și tehnologii nucleare, Ingineria sistemelor electroenergetice – 12 burse (4 burse pentru studenții din anul IV și 8 burse pentru studenții din anul III);
• Facultatea de Automatică și Calculatoare, domeniile Ingineria sistemelor și Calculatoare și tehnologia informației – 4 burse (2 burse pentru studenții din anul IV și 2 burse pentru studenții din anul III).

Care sunt criteriile de acordare a burselor?

La selecția bursierilor se va ține cont de urm[toarele aspecte:
• Punctajul obținut în urmă interviului cu reprezentanții SNN;
• Media generală a anului anterior acordării bursei;
• Participarea și câștigarea de premii la concursuri, conferințe, seminarii, lucrări științifice publicate (pot constitui un avantaj).
Pentru mai multe informații despre programul de burse și clauzele contractuale, va rugăm să accesați: http://www.nuclearelectrica.ro/csr/program-de-burse-snn/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.