Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Rezultate excepționale obținute de elevii Liceului Teoretic „Educational Center” – Cambridge School of Constanța la Evaluarea Națională.

“Suntem foarte mândri de rezultatele obținute de absolvenții clasei a 8-a din cadrul Liceului Teoretic „Educational Center” – Cambridge School of Constanța la Evaluarea Națională, care plasează școala noastră în topul primelor 10 școli constănțene ca și medie generală a evaluării naționale și în lista școlilor cu elevii de 10″, transmite conducerea instituției de învățământ constănțene.

În urma publicării de către Ministerul Educaţiei Naționale a notelor la Evaluarea Națională 2020, Cambridge School of Constanța se mândrește cu media 10 obținută de una dintre elevele absolvente de gimnaziu.

Rezultatele obținute reprezintă încununarea cu succes a unui excelent parcurs academic, pe care eleva l-a realizat timp de 12 ani, începând cu nivelul preșcolar, când a devenit parte din comunitatea Cambridge School of Constanța.

Aceste rezultate subliniază unul dintre beneficiile pe care școala noastră le oferă elevilor, grație posibilității de continuitate a studiilor într-o evoluție firească, predictibilă, constantă și permanent adaptată celor mai recente și importante inovații în domeniu. Cambridge School of Constanța le oferă elevilor un parcurs academic complet, la standarde de excelență pentru toate nivelurile de învățământ – preşcolar, primar, gimnazial şi liceal”, mai transmite conducerea instituției.

În ceea ce privește admiterea la liceu, absolvenții clasei a 8-a  din cadrul școlii noastre care aleg să își continue studiile liceale în cadrul Cambridge School of Constanța nu participă admiterea computerizată.

Citește și:

Ei sunt absolvenții Liceului Teoretic „Educational Center” – Cambridge School of Constanța acceptați la mari universități din toată Europa

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar